De kracht van het zingen

Klankschaaltherapie

Het doel is dat de menselijke trompet binnenin je blootstelt aan het ingebeelde geluid en de ingebeelde trilling die alle andere trillingen in de wereld omringen. Vibratie zit in de geest en je gedachten. Daarom van het geluidssysteem in de buik. Het chanten en zingen heeft de kracht om de voordelen van kuren aan te zetten door alleen al het openen van de energie kanalen in het lichaam door het chanten van vele ordescap. Deze kanalen creëren de stroom tussen de antitrilling binnenin en de dominante trilling van dat lichaam. Bewustwording met zang balanceert een innerlijk conflict. Klank heelt en brengt ons hele lichaam en geest in balans. Het geheim van klankschaaltherapie is het voeden en vitaliseren van het centrale kanaal van het lichaam.

Dit wordt bereikt door het hartgrondig reciteren van religieuze, spirituele en genezende teksten. Deze teksten worden vibrerend gezongen door de klankschaal. gezongen door de tong en de lippen, zendt de klankschaal de machtige stroom van energie, vreugde en passie door het hele lichaam. De energie van het zingen harmoniseert met die energie van binnen en de trillingen die van het orgel, de handen en de vingers komen. Zingende trek- en strekoefeningen in de handen en vingers voeden de gezongen klank om het hele lichaam te doordringen. Kommen zijn ook Healing Rods. Vaten zijn trechters voor geluid en beelden en de energie in de kom stuurt het vat naar de bron en de bron trilt  de vaten uit naar de stembanden dan zingen de liederen en sturen het in elke cellen van het lichaam. Zingen in de schalen brengt controle en stelt de focus. Zingen brengt helderheid in de geest en het lichaam en geloof met kracht van binnenuit.

Al eeuwenlang hebben de genezers en filosofen de spirituele genezende kracht van de klankschalen begrepen. Onderzoek van de podia van onderzoekswetenschappers hebben bewezen dat de hersenen informatie opvangen en dat je hele zenuwstelsel zich binnen het frequentiebereik van deze trillingen bevindt. Experts op het gebied van psychologie en menselijke velden. Klankschalen hebben een magische werking op ons lichaam ondergaan en het hardste niveau om te genezen op een veilige en plezierige manier. Mensen gebruiken ze al jaren om hun zenuwstelsel in balans te brengen, gewicht te verliezen, spanningen te verlichten, pijn en verslavingsneigingen te stoppen. De schalen hebben een genezend vermogen dat ongeëvenaard is in de moderne tijd.

De Oorlog tegen Drugs is gemakkelijk. Het is algemeen aanvaard dat er steeds meer drugs op de markt kunnen komen om de effecten van het pleidooi met Bal Flor stSnake Mist en andere natuurlijke producten tegen te gaan. Overlegde Eerlijkheid gaat over ten zuiden van de grens. Dit is nu een sociaal taboe. Het wordt bijna afgekeurd om over de bypass te spreken anders dan beleefd te zijn tegen de kunst van het genezen in de natuur.

Lees meer

nlp 
Coach 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *