Hoe uw gezondheid te verbeteren?

Orthomoleculair therapeut Rotterdam

Het gebruik van licht en geluid kan sommige mensen helpen hun gezondheid te verbeteren. Mensen die niet geholpen worden door normale methoden kunnen tijdelijke verlichting krijgen door naar lichttonen te luisteren. De menselijke hersenen reageren op de frequentie van licht en geluid, maar niet alle frequenties zijn nuttig. Sommige kunnen een te hoge frequentie hebben en andere een te lage frequentie. Elke persoon heeft een specifieke frequentie die Ongeacht of er sprake is van ongemak Geluidsfrequenties van 95 tot 110 decibel (db) kunnen voor sommigen nuttig zijn.

Van geluidsgolven met een lage frequentie (3-6 Hz) wordt gezegd dat ze nuttig zijn voor concentratie, ontspanning en slaap. Hoge frequentie (100%) geluidsgolven worden gezegd nuttig te zijn voor het irriteren van lichaamsweefsels (1-2 ATM). combineren van het hoge frequentie geluid met een anafylactische schok (verstikking) die druk brengt op de weefsels. ophysiologie van ontsteking; dus, we kunnen nu zeggen dat de toegepaste druk een omgeving creëert die de PET agent chemicaliën zou laten vrijgeven en deze informatie wordt doorgegeven aan de hand van de Orthomoleculair therapeut.

De combinatie van geluidsfrequenties (laagdoorlaat gefilterde geluidstrillingen) en lichtfrequenties (laagfrequente lichtfrequenties) produceren een nieuw soort neurovasculair veld. Het neurovasculaire veld bestaat uit verschillende licht- en geluidspulsen die uitstralen vanuit een centrale kern. neuronen verschillende soorten neurotransmitters en hormonale moleculen worden beïnvloed door de CPR (Cognitieve, Fysiologische en Stralingsmethodes) therapie.

CPR helpt de functie van de aangetaste neuronen in stand te houden en verbetert ook de anesthesie-ervaring. Het kan zowel in de kliniek als thuis worden gegeven. Het laagfrequente afwisselende licht en geluid vragen de cellen om hun inhoud te ontladen en ook om zich duidelijker te vormen (om geleiding te bereiken). Deze techniek is ook nuttig voor het bereiken van interne en externe therapie. De patiënten wordt geleerd hun lichaam te ontspannen terwijl de geluidsdruk geleidelijk toeneemt. De reanimatie helpt de normale werking van het lichaam in stand te houden en de doses zijn afhankelijk van de intensiteit van de verstrekte behandeling.

D Verbetering van cognitieve functies Reanimatietraining helpt ook de vaardigheden van de kleine hersenen te verbeteren, wat nog niet genoeg is. De techniek helpt ook de functies van het cognitieve systeem, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat te verbeteren. De neuronen en weefsels van de hersenen zijn zeer gevoelig voor acupunctuurpunten en dezeCT-scanletselen pijn zijn vaak gerelateerd.

Hoewel reanimatie in het verleden zelden werd beoefend, kan het in de toekomst nuttig zijn, bij traumaslachtoffers of tijdens ongevallen. Op de plaats van het trauma, omdat er meer calcium uit het lichaam verloren gaat dan wordt vervangen, absorberen zowel het lichaam als de hersenen de schok goed. Dit kan leiden tot depressie van het zenuwstelsel en de genezing vertragen. Cognitieve en centraal gelegen delen van de hersenen zijn gevoeliger voor schade als gevolg van dit proces.

Hoewel het terrein van de Chinese Geneeskunde grotendeels ongereguleerd is, zijn er acht officieel erkende systemen van acupunctuur, waarvan alleen de twee meest gangbare, die van de Westerse Geneeskunde en de methoden van de Oosterse Geneeskunde, gebaseerd zijn op wetenschappelijk aanvaardbare principes. De andere methoden van acupunctuur omvatten acupressuur, kiemtechniek, therapeutische magische cirkels, hydrotherapie, en acupressuur polsgebaren. Hoewel er geen wetenschappelijke studies zijn uitgevoerd om deze methoden van acupunctuur te evalueren, is er een algemene consensus dat ze allemaal werken. Voor informatie over hoe acupunctuur kan werken zie het artikel op FiberAcupunctuur.

Lees meer

Gewichtsbeheersing

3care dieet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *